Waarom via de Reüniecommissie?

Een fantastische reünie zonder risico's en zorgen.

De Reüniecommissie heeft jarenlange ervaring in het perfect organiseren van reünies. We vinden bijna iedere oud-leerling, regelen een memorabele dag en ontzorgen uw school volledig. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de vergunningen, catering en financiën geregeld worden.

Onvergetelijke reünie

Oud-klasgenoten en schoolvrienden terugzien, herinneringen ophalen, weer lessen volgen bij die leraar natuurkunde, de geur van de gymzaal opsnuiven, disco in de aula: een reünie is voor iedereen onbetaalbaar. Daar doet de Reüniecommissie het voor. En met succes! Vraag gerust naar referenties van sch...

Geen financieel risico

Met de Reüniecommissie loopt uw school geen enkel financieel risico. Onze kosten worden gedekte door de drankjes en een bijdrage voor het organiseren en het warme buffet. De enige 'kosten' voor uw school zijn het zorgen voor een concierge en voldoende B.H.V.'ers gedurende de reünie.

Wij zoeken en bereiken

De Reüniecommissie heeft een unieke methode om zoveel mogelijk oud-leerlingen snel op te sporen en te bereiken. Via e-mail, Whatsapp, Schoolbank.nl, social media en uw eigen reunie website zorgen wij voor maximaal bereik.

Het is en blijft uw feest

Het karakter van uw school bepaalt vanzelfsprekend hoe het feest eruit komt te zien. De Reüniecommissie volgt stap voor stap uw wensen, komt vanuit haar ervaring met slimme oplossingen en een solide uitvoering. Dit alles in nauw overleg met de contactpersonen binnen uw school.

Referenties

Ad de Rijke
Docent Nederlands Dollard College

"De Reüniecommissie heeft mij echt ontzettend veel werk uit handen genomen. Een uitstekende organisatie en prima catering. Ze maken waar wat ze beloven en leggen daarbij enorme gedrevenheid en enthousiasme aan de dag. En weet u, het is gewoon erg leuk om te zien wat van je oud-leerlingen terecht gekomen is."

Co Tammeling
Rector Stadslyceum Groningen

"We hebben in de voorbereiding van de reünie weinig tot geen tijd hoeven steken. We liepen geen financieel risico. Daarnaast was de privacy van de oud-leerlingen gewaarborgd en heeft de reünie ons niks gekost. Ik heb zelf heerlijk kunnen genieten van de reünie, omdat de Reüniecommissie alles regelde en goed voor elkaar had. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Kortom als je een reünie wilt houden, dan kan ik de Reüniecommissie van harte aanbevelen."

De Reüniecommissie

Een zorgeloze fantastische massaal bezochte perfect georganiseerde schoolreünie

Waarom via ons?

  • Onvergetelijke reünie
  • Geen financieel risico
  • Wij zoeken en bereiken
  • Het is en blijft uw feest

Zij gingen u voor