Reünie: 100 jaar Noordik - CLA

zaterdag 20 juni 2020

Het aftellen is begonnen…

Wat kun je verwachten?

Bekende gezichten...

waarbij je stiekem op de naambadge probeert te kijken van die licht kalende man. Is het die stoere jongen van het schoolplein, die je nooit hebt durven aanspreken?

Je weer 16 voelen...

omdat je nu eindelijk haar aandacht hebt weten te trekken...


Helemaal bezweet zijn...

omdat je volledig los gaat op 'Paradise by the dashboardlight' of 'Proud Mary'...

Koud biertje of goed glas wijn...

in je hand, terwijl jij je verheugt op een aardrijkskunde les van meneer 'hoe heet hij ook al weer' of plat ligt om de belegen moppen van een oud-klasgenoot.

Informatie

Wanneer
zaterdag 20 juni 2020
Locatie

CSG Het Noordik
Noordikslaan 68
7602 CG Almelo

Voor wie

Alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van CSG Het Noordik en haar voorloper Christelijk Lyceum Almelo (CLA).

Programma
14:00 - 14:30 uur
Inloop (oud-) medewerkers
Met koffie, thee & wat lekkers.
14:30 - 17:00 uur
Inloop oud-leerlingenn
Met koffie, thee & wat lekkers (de inloop zal worden ingedeeld in groepen die later naar jullie worden gecommuniceerd).
15:00 - 18:00 uur
Terug in de klas
Herinneringen ophalen en bijkletsen met jouw oude klasgenoten. Gelegenheid om met elkaar opnieuw op de klassenfoto te gaan.
17:00 - 19:00 uur
Buffet
Gezellig samen eten van het warm buffet.
19:00 - 21:00 uur
Schoolrooster
Een keuze schoolrooster met o.a. een les van jouw favoriete docent. Gewoon gezellig met hem/haar een praatje maken kan natuurlijk ook. Wil jij een bepaald programma onderdeel verzorgen of terug zien? Denk hierbij aan een oude schoolband, debatclub, toneelvereniging of iets totaal anders dat jou het gevoel van toen terug geeft.. Wij horen graag van je!
21:00 - 01:00 uur
Swingen met onze DJ!
Voetjes van de vloer met onze speciale reünie DJ!
Vrienden van het CLA
De stichting Vrienden van het CLA (VvhCLA) organiseert om de vijf jaar een reünie. Ook bij de reünie van 2020 is de stichting betrokken. Haar leden krijgen zoals gebruikelijk gratis toegang. Bij de aanmelding kunnen leden voor de betreffende ‘kaart’ kiezen. Meer informatie over de stichting is te vinden op haar website
Jubileumboek 100 jaar CLA-Noordik
Op initiatief van de Vrienden van het CLA wordt er een jubileumboek gemaakt over de 100-jarige geschiedenis van het CLA en het Noordik. Centraal daarin staan interviews met (oud-)leraren en oud-leerlingen. Zij vertellen hoe zij terugkijken op hun schooltijd en waar zij zijn terechtgekomen na hun schooltijd (in geval van leerlingen). Het wordt een mooi uitgegeven, gebonden boek met een harde kaft. De omvang is ongeveer 200 pagina’s en de prijs is 15 euro. U kunt het kopen bij de aanschaf van een kaartje voor de reünie. Leden van VvhCLA krijgen het gratis. Meer informatie over het boek vindt u op de website van de VvhCLA
Parkeren
Bij de school is maar een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. We raden dus aan om zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Mocht dit niet lukken kan er in de wijk om de school geparkeerd worden, het kan dan wel zijn dat je een stukje moet lopen. Vergeet ook niet dat carpoolen een optie kan zijn, kan je alvast even bijkletsen in de auto.
Buffet
De gerechten van het buffet zijn nog niet bekend maar zullen hier bekend worden gemaakt zodra wij dit weten. Echter kunnen we jullie wel verzekeren dat je als vegetariër/veganist gewoon kunt mee eten. Bij alle gerechten zullen de ingrediënten/allergenen vermeld worden, voor het geval je een allergie of dieet hebt. Mocht je zeker willen weten of je mee kunt eten laat dit ons dan weten via het contactformulier zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Overzicht reünisten

Het laatste nieuws

100 jaar Noordik/CLA!

In 2020 bestaat het Noordik 100 jaar. Hier zijn we natuurlijk super trots op en...

Lees verder

Wat leuk om je straks te zien!

Reünie: 100 jaar Noordik - CLA

Vragen over de reünie?

noordik@dereuniecommissie.nl

Deel deze reunie